• europages
  • >
  • مؤسسات وموردون ومقدمو خدمات
  • >
  • صلصات

النتائج لأجل

صلصات

فرنسارين و بريتاني
  1. CAP SOLUTIONS CULINAIRES

    فرنسا

    CAP Solutions Culinaires specialises in the manufacture of sauces, marinades, gravies, flavoured butters and bards for agri-food businesses and catering professionals in France and internationally. Experts in culinary solutions and coating and decorative products, we create mouthwatering made-to-order recipes to meet the needs of our customers. A team of three chefs focused on applied research, an R&D laboratory dedicated to product development and a customer reception room. A semi-industrial pilot workshop. A trained in-house tasting team. Two dedicated, certified industrial production sites covering more than 12, 000 m2, high-tech and scalable. Flexible tools offering excellent responsiveness and tailored production. Numerous manufacturing and packaging processes for each of our specialisms. Products: Sauce, Marinades, Gravies, flavoured butters in liquid -(Pods, Pouches, Container), IQF frozen portion, IQF frozen dice, IQF frozen pellet, Sliceable roll. Traditional & Retextured Products : Lardecor® (retextured pork fat), Volailledecor® (retextured poultry fat) GELEE : Geleedecor®, Duodecor®, Moussedecor®. Retexturel vegetables and fruits : Vegedecor®, Primdecor®, Pulpedecor®

  2. SOLINA

    فرنسا

    المؤسسة SOLINA, هي المُصنع/المنتج, وتعمل في قطاع مواد مضافة إلى الملونات الصناعية. كما تعمل في قطاعات منكهات طعام نكهات غذائية, صلصات, منكهات طعام نكهات غذائية, نكهات طبيعية, روائح معطرة للمطبخ, و صلصات. ومقرها في Bréal-Sous-Montfort, فرنسا.

  3. SOREAL ILOU

    فرنسا

    المؤسسة SOREAL ILOU, هي المُصنع/المنتج, وتعمل في قطاع صلصات. كما تعمل في قطاعات خضار وأعشاب مطيبة أو مجففة. ومقرها في BRIE, فرنسا.

  4. PIMENT ROUGE

    فرنسا

    Piment Rouge متجر للمنتجات الغذائية الدخيلة مخصّص لاحترافيي تقديم الطعام. وهو يعمل في الأقسام الطازجة وفائقة التجميد والجافة والمشروبات ونطاقات كبيرة من المنتجات من القارات الخمس. يغطي نشاطها بريتاني-نورماندي وبلاد اللوار. الفريق مسؤول عن استقبال العميل وإرشاده وتجهيز الطلبيات بالإضافة إلى التسليمات المنفّذة بواسطته. مساحة البيع الخاصة بالمتجر 500 م2 منظّمة في غرفة عرض بالإضافة إلى احتياطات كبيرة لضمان أفضل مستوى للخدمة. يتم تقديم أنشطة دعائية عديدة مثل الاكتشاف والتذوق بالموقع الأصلي والمعروضات الجديدة. يصنع البرنامج الجديد " COOKACADEMY " تفاعلا بين Piment Rouge وبين عملائه بهدف الحفاظ على مستوى مرتفع من الرضا. يتيح المتجر الرقمي توضيح المنتجات المتميّزة بالعرض.